Pierderea de auz, poate fi depistata prin efectuarea unei testari auditive/audiograma,in urma careia se stabileste gradul de hipoacuzie, fapt ce aduce dupa sine si recomandarea protezei auditive - in functie de rezultat.

 

Soundservice este un lant de cabinete medicale, specializat in audiologie si protezare auditiva,care s-a remarcat pe piata din Romania prin performanta aparaturii din dotare dar si prin profesionalismul personalului, calificat in domeniu investigarii auzului,protezare auditiva, service proteze auditive, modelare si personalizare.

 

Odata cu venirea primaverii, Soundservice  in colaborare cu Primaria Municipiului Suceava ofera cetatenilor, care simt ca au probleme de auz, posibilitatea de a-si TESTA GRATUIT auzul in cabinetul de reabilitare auditiva din

Suceava – Bdul Stefan Cel Mare, nr.41, bl.A3, parter

tel fix. 0230 558 435

tel. mobil 0725 923 016

e-mail: suceava@soundservice.ro

 

Pentru cei care poarta deja aparat auditiv, exista Programul Rabla, in care purtatorul isi poate reinoi proteza auditiva, oferind-o pe cea veche drept avans.

 

Soundservice este singurul cabinet de audiologie care iti repara proteza auditiva indiferent de marca si indiferent de unde este achizionata, iar constatarea defectiunii este GRATUITA.

 

Campania se va desfăşura în perioada 16 Martie - 30 Aprilie 2015.

Inchide