Impozitele şi taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei – în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poştal sau prin Internet, la adresa – www.ghiseul.ro.- Programul de încasări este 8:00 – 16:00, de luni până vineri.

Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Suceava       

 Vă reamintim că Primăria Municipiului Suceava asigură accesul on-line al cetățenilor la informații de interes public, plata impozitelor și taxelor locale, eliberarea avizelor si autorizațiilor. Pentru plata  altor creanțe datorate bugetului local al Municipiului Suceava, de exemplu: Taxe extrajudiciare de timbru – Taxă pentru eliberare certificat fiscal, Taxă pentru eliberarea cărții de identitate; Taxă pentru eliberarea autorizațiilor de funcționare; Taxe judiciare; Venituri din vânzarea unor bunuri aparținând domeniului privat – Rată locuință, etc., accesați linkul  https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/taxe.
 În scopul respectării regulilor stabilite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului (COVID-19), vă recomandăm să accesați on-line informațiile și formularele disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Suceava. Pentru a verifica stadiul soluționării cererilor dumneavoastră înregistrate la Primăria Municipiului Suceava, accesați secțiunea Servicii electronice, subsecțiunea Consultare registratură şi completaţi datele solicitate pentru interogare. La subsecțiunea Formulare puteți accesa formularele de cereri specifice fiecărui serviciu în parte.  În cazul în care nu aveți acces la mediul on-line, pentru a evita aglomerația și deplasarea la ghișeele Primăriei, vă recomandăm să solicitați telefonic informațiile referitoare la stadiul soluționării cererilor dumneavoastră - tel. 0230 212696.

Începând din data de 6 aprilie 2020, plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare poate fi făcută și online, accesând linkul, sau prin parcurgerea următorilor pași:  1. Accesează pagina www.ghiseul.ro; 2. Selectează secțiunea 'Plătește Amenzi Ordonanțe Militare'; 3. Completează formularul online cu datele solicitate;4. Efectuează plata prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 

 

 

 

Inchide